Over Hesmo Administraties

Na het afronden van mijn studie Financial Services Management en een aantal jaar voor verschillende organisaties gewerkt te hebben als financieel administrateur besloot ik in 2013 Hesmo Administraties op te richten. Uit mijn ervaring blijkt dat het boekhouders vaak puur om de cijfers gaat, maar dat de klant dit niet als prettig ervaart en graag om een meer persoonlijke benadering vraagt.

Binnen onze organisatie ligt de focus daarom op u: wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u alles durft te vragen en aan ons kunt vertellen. Bij ons is hier de ruimte voor om alles bespreekbaar te maken, zodat u zelf goed begrijpt hoe uw administratie in elkaar steekt en hoe uw financiën ervoor staan. Aan het eind van de dag is het belangrijk dat u met een goed gevoel over uw financiën naar huis gaat!

Waarom Hesmo Administraties

  • Scherp uurtarief

  • Expertise vanuit diverse administraties

  • Uitgebreide kennis van de randzaken

  • U betaalt zo min mogelijk belasting

  • Snel antwoord op al uw administratieve vragen

  • Boekhoudprogramma voor nieuwe klanten

  • Te allen tijde inzicht in uw eigen administratie.

Hester de Mol - Boekhoudster
Boekhoudster

Hester de Mol

Bertine van Duijvenbode - Boekhoudster
Boekhoudster

Bertine van Duijvenbode

Termen uitgelegd

Gebruik boekhoudpakket

Vaak is het gebruik maken van een boekhoudpakket niet alleen handig voor ons als administratiekantoor, maar ook voor u als ondernemer. Naast de aanbieder Kleisteen, kunnen wij werken met veel verschillende aanbieders.

Kwartaalaangifte BTW

Als ondernemer is het erg waarschijnlijk dat u elk kwartaal uw aangifte omzetbelasting moet doorgeven aan de belastingdienst. Dit nemen wij u graag uit handen, waarbij wij een zo voordelig mogelijke aangifte voor u voorbereiden.

Opstellen jaarrekening

Aan het eind van het jaar is het altijd tijd om de balans op te maken. Door snel inzicht te hebben in de ontwikkeling van de cijfers, kunt u met nieuwe doelstellingen het volgende jaar starten. Ook kunt u dit document gebruiken wanneer een dienstverlener inzicht wilt in uw cijfers.

Aangifte inkomstenbelasting

Nagenoeg elke inwoner van Nederland moet jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting indienen. Wanneer u een onderneming heeft, is het invullen van de belastingaangifte iets lastiger dan u gewend bent. Wij stellen deze aangifte voor u op en verzenden deze naar de belastingdienst.

Diverse advieswerkzaamheden

Gedurende het jaar kunt u voor diverse advieswerkzaamheden bij ons terecht. Denk hierbij aan het aanschaffen of leasen van een zakelijke auto, het al dan niet investeren in een nieuw machinepark of het aangaan van een langdurig zakelijk contract. Wij helpen u graag bij uw beslissing.

Begeleiden bij opstarten

Elke ondernemer heeft specifieke begeleiding nodig met betrekking tot de administratie. Voor startende ondernemers geldt dit misschien nog wel meer. Graag gaan wij met u om de tafel zitten om voor een vliegende start van uw onderneming te zorgen.

Bespreking cijfers

De opgestelde cijfers van uw jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting zijn erg belangrijk om door te nemen. Hieruit haalt u veel informatie over uw bedrijf. Voor sommige bedrijven is het belangrijk om dit vaker te doen, aan de hand van tussentijdse cijfers.

Fiscaliteit 

Met fiscaliteit wordt eigenlijk belastingen bedoeld. Wij helpen u met uw belastingaangiftes, maar zorgen ook voor dat de communicatie volledig via ons loopt. Dus wanneer er vragen zijn voor de belastingdienst, zullen wij deze voor u behandelen.

Loonadministratie

De loonadministratie is een vak apart. Gelukkig werken wij samen met professionals, die dit voor ons uit handen nemen. Wij zorgen voor een vastlegging in de administratie en een tijdige verwerking.

Bent u ZZP’er, ondernemer of particulier en heeft u ondersteuning nodig bij uw belastingaangifte? Bij Hesmo Administraties krijgt u altijd de beste invulling tegen een scherp tarief. Uiteraard kunt u altijd zelf meekijken in uw administratie via uw persoonlijke inlog.

Een zorgeloze administratie die er is al u die nodig heeft

Bij Hesmo weet u dat het geregeld is!