Online boekhoudpakket

Altijd inzage in uw administratie. Door gebruik te maken van een online boekhoudpakket heeft u altijd inzicht in uw administratie.

Wilt u liever zelf de administratie boeken, dan is dit ook zeker mogelijk. Vanuit huis, op uw kantoor of zelf op bezoek bij een klant. U kunt altijd uw administratie inzien en op deze manier grip houden op uw boekhouding.

Hesmo Administraties maakt gebruik van het boekhoudpakket Kleisteen, een voordelige oplossing voor de zelfstandige ondernemers.

Wat kunt u met ons boekhoudsysteem

Alles uit handen geven

U kunt er voor kiezen om alles uit handen te geven aan ons. U overhandigt alle facturen en bank-gegevens (in een doos of digitaal natuurlijk) en Hesmo Administraties voert alles in en verzorgt alle aangiften. U heeft zo meer tijd voor het echte ondernemen.

Deels zelf verwerken

U kunt er ook voor kiezen om wel zelf uw facturen in te voeren, zodat u deze meteen kunt versturen (per mail of gewoon op de ouderwetse manier, printen en per post), en wij doen de rest.

Zelf uw administratie voeren

Of u doet bijna alle administratie zelf en laat Hesmo Administraties alleen de ingevoerde gegevens controleren en de belastingaangiftes doen (inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting).

Bent u ZZP’er, ondernemer of particulier en heeft u ondersteuning nodig bij uw belastingaangifte? Bij Hesmo Administraties krijgt u altijd de beste invulling tegen een scherp tarief. Uiteraard kunt u altijd zelf meekijken in uw administratie via uw persoonlijke inlog.

Een zorgeloze administratie die er is al u die nodig heeft

Bij Hesmo weet u dat het geregeld is!